Answers to IQ Test

     Question 1: What relation is your niece’s brother to you?
      Answer: Nephew

      Question 2: How many birthdays does the average man have?
      Answer: 1 – Just one!

      Question 3: Some months have 31 days; how many have 28?
      Answer: 12 – all of them!

      Question 4: Is it legal for a man in Scotland to marry his widow’s sister?
      Answer: No – because he is dead!

      Question 5: Divide 30 by 1/2 and add 10. What is the answer?
     Answer: 70 – 30  divided by 1/2 equals 60! Takes some thinking…..

      Question 6: If there are 3 apples and you take away 2, how many do you have?
      Answer: 2 – you took them, remember?

      Question 7: A doctor gives you three pills telling you to take one every half hour.
      How many minutes would the pills last?
      Answer: 60 – Start with the 1st pill, 30 minutes later take  the 2nd, then 30 minutes      for the 3rd.

      Question 8: A farmer has 17 sheep, and all but 9 die. How many are  left?
      Answer: 9

      Question 9: How many animals of each sex did Moses take on the ark?
     Answer: 0 – Moses didn’t have an ark, Noah did!

      Question 10: How many two cent stamps are there in a dozen?
      Answer: 12 – There are twelve 2 cent stamps in a dozen!

     Question 11: You are participating in a race. You overtake the second person. What position are you in?
      Answer: 2nd – If you overtake the second person and you take his place, you are second!

      Question 12: Take 1000 and add 40 to it. Now add another 1000. Now add 30. Add another 1000.
      Now add 20. Now add another 1000. Now add 10. What is the total?
      Answer: 4100 – Did you get 5000? The correct answer is actually 4100.
      Don’t believe it? Check with your calculator!

      Question 13: Mary’s father has five daughters: 1. Nana, 2. Nene, 3. Nini, 4. Nono.
      What is the name of the fifth daughter?
      Answer: Nana? Nono NO! Of course not. Her name is Mary. Read the question again!

This test and results were pulled from the internet ~ this is not an original test made up by Big Black Dog.

Advertisements

About bacurran

I am a stay-at-home mom living in Hunterdon county NJ and I take care of my husband, two children and a great big giant black dog! This blog is a combination of snip-its from my daily life as a mom along with some of my thoughts on various mom and life related topics!
This entry was posted in thoughts and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s